mandag 20. februar 2012

Sexavhengig


Er jeg sexavhengig? ”Hvem er vel ikke det?” vil du kanskje svare. ”Dessuten er du jo mann. Menn tenker jo på sex hvert tredje minutt. Sånn er det bare.”

Vel, jeg tenker på sex hvert eneste sekund. Hvert eneste! Det er en forbannelse. Det går ut over jobben, familelivet, det sosiale livet og helsa mi. Tidligere har det gått ut over skolegangen min og kjærestene mine.

Burde jeg søke hjelp? Burde jeg gå til behandling? Burde jeg bekjenne mine synder, avgi troskapsløfte, holde meg langt borte fra porno og nakenhet til evig tid? Gjennomgå løgndetektortest i min samboers nærvær hver tredje uke og sånt som jeg har sett på dokumentarfilmer på TV om sexmisbrukere?

Det er ikke enkelt å være avholdende. Sex gjennomsyrer samfunnet. Sex er over alt. I avisene, ukeblader, på Internet, i reklame, i mote og i hverdagen. Enhver flott dame som beveger seg rundt i omgivelsene er for meg propaganda for sex. Sex er selve pulsen i tilværelsen. Du kommer deg ikke unna.

Jeg vil være kåt! Jeg vil ikke være foruten den følelsen. Ville jeg blitt kvitt kåtheten kunne jeg like gjerne kastrert meg, kappet av meg pikken eller kanskje…begynt å spise østrogen, he, he... Jeg skulle ønske jeg hadde samme forhold til sex som kvinner har. Greit en gang i blant, men må ikke ha det absolutt hele tiden. Menn har vel omtrent det samme forholdet til sex, som kvinner har til sjokolade og shopping! Dessuten, når kvinner vil ha sex, kan de få det hvor som helst, når som helst og med hvem som helst. De trenger ikke en gang å se bra ut. Trenger ikke være hyggelige en gang. Og de behøver i hvert fall ikke å være smarte. Snarere tvert i mot.

Vi menn, derimot, må finne oss i utallelige nedverdigende avvisninger og urealistiske krav til oss. Vi må følge kvinnenes spilleregler. ”I have the pussy, I make the rules” leste jeg på en T-skjorte her om dagen. Er det rart at noen av oss velger å bli ”playere” og spiller ”the Game”? Mange damer jeg har møtt, har sagt at de setter ærlighet høyest av alt. Men det de egentlig setter mest pris på er å få hvisket søte løgner inn i øret. Ekte ærlighet verdsettes dårlig.

Det er hardt å være mann! Og jeg vet at mange menn har det som meg. De sitter der og runker foran PC-skjermen. Kanskje med et web-kamera rettet ned mot kjønnsorganet sitt. Det er patetisk og trist. Men finnes det noen kvinner som har det som meg? Som med hånda på hjertet kan si: ”Sånn er jeg også!” Som går rundt med en konstant søt kløe i skrittet? La oss i så fall møtes! La oss komme sammen i en herlig, hemningsløs kåt forening!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar